Ultimele proiecte

Portofoliu Reinvent Line Vezi portofoliu

Contact

Reinvent Line Contact rapid
twitter youtube fb linkedin
pinterest flickr social rss

Pardoseli - terase

Redă-i terasei tale frumusețea naturală de care are nevoie!

Terasa este un mediu foarte important pentru socializare, care poate fi folosit atât pentru întâlnirile de afaceri cât și pentru a petrece timp alături de cei dragi. De aceea, suntem de părere că terasa trebuie să fie un spațiu confortabil, amenajat conform preferințelor tale.

Dacă îți dorești o terasă cu o pardoseală rezistentă și bine izolată, specialiștii noștri îți recomandă izolația din vată bazaltică. Având proprietăți de izolare termică și acustică excelente, acest material este alegerea potrivită pentru izolarea pardoselii unei terase, indiferent unde este poziționată: la parter, la subsol, între etaje sau chiar pe acoperiș.

Cunoaștem faptul că pe piață există în momentul de față o serie de cerințe privind pardoselile bine izolate termic și fonic, acest lucru depinzând de activitățile care urmează să fie practicate pe terasa respectivă. De aceea, ne adaptăm la cerințele pieței și venim cu soluția potrivită de pardoseli exterioare care poate satisface orice nevoi.

O pardoseală de calitate previne înghețul la suprafață al terasei, făcând posibilă desfășurarea activităților chiar și pe timp de iarnă. De asemenea, dacă terasa este închisă, datorită unei pardoseli bine izolate, zgomotul nu se va transmite în încăperile învecinate și va fi redus la minim. Garantăm folosirea celor mai bune materiale în lucrările noastre, rezistente pe termen lung chiar și în condiții de umiditate, frig, ploaie acidă, sare și apă de clor.

Pentru a discuta detalii despre viitoarea pardoseală a terasei tale și a afla care sunt recomandările noastre, te invităm să ne contactezi și răspundem în cel mai scurt timp!

 

Terasa Sibiu

Deck Dennemeyer

Deck Silver Mountain