Ultimele proiecte

Portofoliu Reinvent Line Vezi portofoliu

Contact

Reinvent Line Contact rapid
twitter youtube fb linkedin
pinterest flickr social rss

Fațade ventilate

Alege cea mai eficientă soluție de izolare termică a unei clădiri!

Fațada cu ventilație este folosită pentru placările ulterioare ale unei fațade folosind un material decorativ care se aplică prin lipire. Acest material poate fi: lemn, placaj, ceramic, sau orice alt material rezistent va dori beneficiarul.

Aplicarea acestei metode constă în montarea unei structuri de susținere a finisajului fațadei, prin intermediul căreia se fixează plăci izolante. Denumirea de „fațadă ventilată” provine de la faptul că între izolația termică și placarea exterioară a unei fațade trebuie să fie lăsat un spațiu de aer de minim 20 mm, pentru a se efectua procesul de ventilație.

Pentru realizarea lucrărilor de fațade ventilate există o serie de materiale izolatoare care pot fi folosite, precum placa din vată bazaltică, tabla de aluminiu de tip bond, plăci ceramică, fibrociment, teracotta, piatră artificială, etc.

Pentru fiecare lucrare de fațadă ventilată, consultanții noștri se asigură de alegerea soluției potrivite pentru fiecare tip de clădire, fie că este spațiu de birouri, show room, spital, hotel, spațiu comercial sau locuință. Materialul ales pentru a fi folosit va da dovadă de o rezistență foarte bună la presiunile vântului și, printr-un montaj adecvat, va amortiza vibrațiile acustice.

Prin lucrările noastre, ne vom asigura că montajul unei fațade ventilate va preveni deteriorarea clădirii pe o perioadă mai lungă de timp și va asigura o izolație termică adecvată, care va reduce costurile de energie.

Cu ajutorul fațadelor ventilate, fiecare spațiu va intra în rândul clădirilor moderne și atractive, crescându-i valoarea, dar și confortul. Clădirea va deveni astfel mai rezistentă împotriva vibrațiilor puternice și a cutremurelor, iar întreținerea spațiului respectiv va fi realizată în cel mai simplu mod.

Specialiștii noștri de la Reinvent Line se vor asigura de buna desfășurare a lucrărilor de fațade ventilate pentru orice tip de clădire și vor oferi toate informațiile tehnice specifice proiectului, înainte de a demara lucrările.

Ne vom asigura că acestea respectă standardele de calitate impuse și cerințele clienților noștri. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă invităm să ne contactați!

Stella Matutina - Faţadă ventilată

Moara Vlasiei - Faţadă cu piatră

Sohodol Bran - proiect in derulare

Plastic Bavaria - Faţadă ventilată lipită

Deavet Brașov - Faţadă ventilată (finalizat)

Pensiune Fundatica - Faţadă ventilată

Depozit Recobol - Faţadă ventilată

Muzeul Portilor de Fier - Faţadă ventilată