http://www.reinventline.ro/files/slideshow/12.jpeg http://www.reinventline.ro/files/slideshow/13.jpeg http://www.reinventline.ro/files/slideshow/14.jpeg http://www.reinventline.ro/files/slideshow/15.jpeg http://www.reinventline.ro/files/slideshow/16.jpeg http://www.reinventline.ro/files/slideshow/17.jpeg

fatada ventilata brasov small

Fațade ventilate

Detalii

Pardoseli terase Brasov

Pardoseli - terase

Detalii

finisaje brasov

Finisaje

Detalii

lucrari speciale constructii brasov

Lucrări speciale

Detalii

Ultimele proiecte

Portofoliu Reinvent Line Vezi portofoliu

Contact

Reinvent Line Contact rapid
twitter youtube fb linkedin
pinterest flickr social rss

Reinventează extravaganța în construcții!

Orice clădire trebuie să aibă capacitatea de a oferi rezidenților săi confort, siguranță și căldură în interior și să aibă un aspect exterior plăcut. Aceste calități pot fi obținute printr-o serie de procese arhitecturale moderne, furnizate de o echipă de specialiști în domeniu.

Cu ajutorul Reinvent Line, lucrările de construcții prind viață! Echipa noastră dinamică și experimentată va oferi toate soluțiile de care are nevoie o clădire pentru a dobândi calitățile menționate mai sus. Furnizăm cele mai moderne soluții de izolare a clădirilor prin fațade ventilate, pardoseli terase, drumuri sau trepte, dar și finisaje și lucrări speciale pentru a reda unei clădiri aspectul înalt calitativ și natural.

Suntem principalii consilieri dar și executori pentru arhitecți, constructori și designeri de interior, venind întotdeauna cu soluția potrivită la momentul potrivit. Oferim servicii personalizate, rapide și rezistente în timp, indiferent de tipul clădirii pe care o vom finisa. Respectăm mereu cerințele și exigențele proprietarilor și venim cu soluția inovatoare care va depăși orice așteptare în materie de fațade ventilate, pardoseli sau finisaje.

La Reinvent Line, extravaganța în construcții a ajuns la alt nivel! Intră în contact cu noi pentru întrebări sau propuneri de colaborare și vom răspunde în cel mai scurt timp!

Contactează-ne folosind informațiile de pe pagina de Contact.